sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Tänään heräsin ehkä törkeen hyvällä päällä! Nukuin pitkästä aikaa sen 12h putkeen ja nyt ei väsytä yhtäyhtään ah!

Tänään veim porkoille pizzaa ja sieltä kävelin Viljalle, ku oli niin ihana sää. Ihana kevät kevät kevät tulee! Sen haistaa ilmasta.

Kevään tuoksu on ehkä ihanin koko maailmassa, sitä parempaa ei ole. Jos sen sais pullotettuu hajuvedeksi, ostaisin, niin ihana tuoksu se on!
Aika monelle oon sanonu, et keväällä masennun monistaki syistä, mut oikeesti se kestää vaa siihe maaliskuun loppuun, huhtikuu ku alkaa ja nään, et luonto herää eloon herään mäki ja alan taas rakastamaan olemassaoloa ja elämää! Mikään ei oo niin ihanaa ku elämä ja koska kerran on vaan tää elämä ni sitä pitää elää!

Jotenki on ollu sellanen päivä, et on pitäny kuunnella Maija Vilkkumaata. Niitä sen ilosempia biisejä. Kappale "Puisto puhuu" viestittää mulle, et kaikki on hyvin ja niin yhistän sen tähän kovasti hypettämääni kevääseen. "Nouse ja paa huuliisi punaa, nyt vähän näyttää siltä et maailma ei loppunutkaan, vielä sun pää on surusta raskas mut se sellaiseksi ei jää. Sun tiesi ne päätyvät hyvään, kun hengität, hengitä syvään." Siinä on elämänfilosofiani tiivistettynä! Ihmiskunta on käyny paljon tragedioita läpi ja se on selvinny, mä oon käyny paljon tragedioita läpi ja oon selvinny! Maailma ei loppunutkaan, niin ja se on ihanaa. Välistä jopa tuntuu et kaikilla maailmassa ois ruokaa, vaatteet ja vettä. Mut se on sellanen utopia et se ei tuu ikinä tapahtumaan, voi ei...

Vähän ootan Vilkkumaan uutta levyä! Ihan kohtakohtakohta on 21.4 ja sit ostan "Kunnes joet muuttavat suuntaa"-levyn ja rakastun siihen.

Tänään oon paljon miettiny asiaa; Miksi ihmisellä on kiire valmiissa maailmassansä kaikilla?

Niin se kiire.
Jos ei oo kiire, ni sit on tehoton ja huono. Kokoajan pitäs olla himokiire ja tekees asioita. Kellään ei oo ikinä aikaa pysähtyy haistelemaan ruusuja ja ettimään pilvistä kuvioita (mä etin niistä aina lohikäärmeitä!) ja jos onki ni on ihan pieni hetki ja sit pian pitää jo lähtee, ku on kiire kotiin! Tekemään mitä? Ei mitään.
Kyllä joskus on ihan oikeeki kiire ja ymmärrän sen mutta,
puhun nyt niistä, jotka tekemällä tekee sen kiireen jos istuu liian pitkää tulee hermostuneisuus "Pitäskö mun olla tekees jotain? Joo pitäis mitä? Jotain tähellisempää ku istuu ja parantaa maailmaa!" Ja sit ollaa kiukkusii ja ärtyneit ku on kiire. Ihmeellistä... "Mikä kiire sulla on valmiissa maailmassa" on ihan mahtava lause! Sulle on tehty kaikki jo valmiiksi, ei voi olla enää kiire.

Pitää mennä ettimää hyperoranssii stevarikangasta ja ommella housut! Haluun superoranssit lököhousut ja sit pidän niitä aiheuttaen migreeniä hähä

Voi tekis miel kirjottaa vaan kaikkee, mut sit tää merkintä ois sellasta aivo-oksennusta et huh... Ehkä ensviikon lopul taas kerron kaikkea! Jee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti